bool(false)

Suppe med søde kartofler og chorizo

Det er altid en god idé at spise godt. Sund kost er særlig vigtig under og efter brystkræftbehandling. Vedligeholdelse af en sund, afbalanceret kost kan hjælpe med at reducere din træthed, øge dit energiniveau og holde en sund vægt. Naturlige antioxidanter er vigtige at få, og kan være med til at reducere risikoen for kræft. Naturlige antioxidanter kan du få igennem din kost, hvis du spiser en sundt og varieret.

 

Fordelen ved at omlægge sine spisevaner allerede nu, er med til at beskytte din krop mod andre sygdomme såsom diabetes og hjertesygdomme i fremtiden.

 

4 serveringer

15 minutter forberedelse

40 minutter madlavning

 

 

Ingredienser:

1 gulerod, hakket

1 selleri knold, hakket

1 løg, skåret

400g søde kartofler, skåret ud i stykker

1 hvidløgsfed, knust

100g chorizo ​​pølse, hakket

Olivenolie

1 tsk. karry

900ml hønsebouillon

Salt peber

 

  1. Tag en stor gryde og varm ved medium / høj varme. Hæld olivenolie og alle hakkede samt skårede ingredienser i gryden. Tilsæt karrypulveret og bland med en træsked.
  2. Kog i 10 minutter eller indtil guleroden er blødgjort, men ikke falder fra hinanden, og løgene er klare.
  3. Tilsæt hønsebouillon og bring i kog.
  4. Skrue ned for varmen, dæk gryden med et låg og lad dem simre i 20 minutter eller indtil den søde kartoffel er kogt igennem.
  5. Smag til med salt og peber. Rør og lad afkøle lidt.
  6. Blend suppen med blender.
  7. Genopvarm om nødvendigt

 

Husk: Der er ikke videnskabeligt bevist at mad eller kost, kan helbrede eller forebygge kræft.