bool(false)

Sprængfyldt med vitaminer og antioxidanter

Smoothies er lækre, sunde snacks, sprængfyldt med vitaminer og antioxidanter. Vitaminer og antioxidanter kan være med til at forebygge kræft. Der er dog ikke én grøntsag eller frugt, der er mirakelsvaret, men en sund, grøn og varieret kost er vigtig.

 

Smoothies er en fantastisk måde at starte dagen på og en sikker måde at få energi og overskud. De er nemme at lave – og vildt lækre – har du ikke prøvet endnu, så er det på tide!

 

Der er et enormt udvalg af smoothie opskrifter, lige til at begynde at eksperimentere med. Du kan også give dig til at prøve at opfinde en selv? Alt hvad du har brug for, er et udvalg af frugt og/eller grøntsager og en blender. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Har du ikke mod på selv at slå dig løs ved blenderen, så fortvivl ikke. Vi har givet opskriften på to smoothie favoritter fyldt med vitaminer og antioxidanter.

 

Grøn Smoothie

Til et glas lækker, sund og grøn smoothie skal du bruge:

 

Start med at skylle spinaten og skær banan samt mango i mindre stykker. Hæld alle ingredienser i blenderen, og blend indtil det bliver til en ensartet blød masse. Ønsker du smoothien tykkere eller tyndere, tilsæt lidt mælk eller hæld mere spinat ved.

 

Hindbær og kokos smoothie

Til et glas lækker, sund hindbærsmoothie skal du bruge:

 

Blend alle ingredienser til en ensartet blød masse. Ønsker du smoothien tykkere eller tyndere, tilsæt lidt mælk eller hæld flere hindbær i.  Drys lidt kokosflager eller hakkede pistacienødder over som topping.